promotion detail

Saudi Visa Services

Vliegtickets, Takafful Medische Reisverzekering, Transport, Hotelboeking, Vaccinatie, Ontbijt, Gratis Ihraam Kleding, Saudische SIM Kaart, 5 liter ZAM ZAM

Inclusions

Sheikh Shatri

Aboe Bakr Ibn Mohamed Al Shatri is geboren in 1970 te Jeddah (Saoedi-Arabiƫ). Abu Bakr Al Shatri is opgegroeid in Jeddah en hij studeerde af bij shaikh Aymane Roshdi Suwaid in de Koran Studies (1995) en hij behaalde een master in de accountancy vier jaar later.

Abu Bakr Al Shatri heeft het gebed geleid in vele Saudische moskeeƫn zoals Al Rajihi, Said Ibn Jubair (Kandara), Abdullatif Jamil, Attakwa (Al Rawda), AShouiaibi (Assalama). Hij is momenteel de imam van de Al Furkane Moskee in Hay Annassim te Jeddah. Hij nam deel aan tal van islamitische conferenties en evenementen in vele landen zoals Egypte, Zuid-Afrika, Koeweit en Bahrein. Abu Bakr Al Shatri is getrouwd en heeft vier kinderen. Hij staat ook bekend als Aboe Abdarrahmane.

"Voorwaar de daden zijn slechts naargelang de intentie, en elke persoon krijgt slechts hetgeen wat hij of zij intendeert."

-Boodschapper van Allah, sallallahoe 'alayhi wa sallam

Fees

Terms & Conditions

  1. Een paspoort dat tenminste 6 maanden na vertrekdatum geldig is
  2. Inleveren van origineel verblijfsdocument indien u niet beschikt over de Nederlandse nationaliteit
  3. 1 pasfoto
  4. Originele vaccinatie boekje met meningokokken vaccin
  5. Voor bekeerlingen een verklaring van toetreding tot de islam
  6. Indien u reist met u echtgenoot of gezin een uitreksel uit de GBA register met de gezinssamenstelling

Het indienen van documenten is geen garantie op een Umrah visum. Het consulaat van Soedi-Arabie is de enige instantie die uw visum kan verstrekken of weigeren.

Book Now

Got Questions?

For more information talk to our friendly Travel Experts

+971 503840222 info@mishkaatworldwide.com